Liewegje Schaatsenruilbeurs

Schaatsen

Wij verkopen alle schaatsen (Noren en klapschaatsen) van de bekende merken en kunnen u daar advies op maat bij geven. Van beginner tot gevorderde. Hieronder een overzicht van de meest gangbare modellen. Kom eens langs op Liewegje 20 om je te laten adviseren zodat u plezier heeft bij het schaatsen. Wij hebben ook een beperkte voorraad nieuwe kunstschaatsen en hockeyschaatsen.

Inruilsysteem

U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en niet onbelangrijk u kunt ook uw andere schaatsen inruilen. Vanzelfsprekend verkopen wij ook deze tweede handsschaatsen. Wij hebben hiervan altijd een ruime en sterk wisselende voorraad.

Kleding en accessoires

Naast de nieuwe en tweedehands schaatsen verkopen wij ook:

  • alle (onder)kleding van Craft
  • Schaatsbeschermers
  • Slijptafels
  • Slijpstenen

Viking

Viking Multi

Het nieuwe lichtgewicht kinderschaatsje van Viking is comfortabel en verstelbaar tot vier maten.

Viking Original

Dit herkenbare retro schaatsje met zijn iconische gouden bies is het toonbeeld van het authentieke 'noorse' model schaats. Met deze original ben jij klaar voor de elfstedentocht.

Viking Gold 2005

De Gold 2005 schoenen zijn gemaakt van licht en sterk kangoeroe leer voor een lange levensduur. De hiel heeft een ingezet hakstuk van stretch leder voor meer bewegingsvrijheid tijdens de enkel strekking.

Viking Eclipse

De Viking Eclipse biedt zoals je kan zeggen ‘Best of both worlds’. Een onderstel in de aanvangsprijs categorie met de karakter eigenschappen van een ‘pro’ schaats.

Viking Combi Basic

De Combi basic heeft een binnenschoen van ademend antibacterieel materiaal en dual density foam voor een optimale pasvorm en comfort. De zachte tong zorgt voor een makkelijke instap.

Viking Combi II

De Combi II heeft een binnenschoen van ademend antibacterieel materiaal en dual density foam voor een optimale pasvorm en comfort.

Viking II

De Viking II heeft een volle nerf rundleren schoen met ingezette voetholtesteun en een kern-lederen binnenzool. De schoen is bij de contrefort en de voetholtesteun voorzien van een voering.

Viking Bronze

De Bronze is geschikt voor de recreatieve en sportieve rijder. De sterke maar lichte kuip schoen is met thermofit naar de voet te vormen, daarnaast is hij comfortabel en prijsbewust.

Viking Silver II

Deze combinatie van de Silver II schoen met het vaste special onderstel is een geweldige robuuste schaats voor de doorgewinterde schaatser.


Zandstra

Zandstra Oslo

De Zandstra Oslo is een mooie, verstelbare noren kinderschaats met een semi-soft schoen.

Zandstra Ving Fast

De schoen geeft steun op die plaatsen waar nodig is. Ver - moeidheid en blaren behoren tot het verleden. Sluiting combinatie van veter, gesp en een velco strap.

Zandstra Easyglider

De Zandstra Easy Glider is de perfecte schaats voor mensen die net beginnen met schaatsen.


Nijdam

Nijdam 3428

Semi-softboot noor, in 4 maten verstelbaar door middel van een drukknop aan de hiel.

Alle modellen

Natuurlijk kunnen wij ook de andere modellen van de merken Viking, Zandstra en Nijdam leveren.

Bezoek onze winkel op Liewegje 20 in Haarlem of bel 023 5363 127.
Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 14.00 uur tot 17.30 uur. Zaterdags van 10.00 uur tot 16.00 uur.


Viking
Nijdam
Zandstra Sport
Craft